Cover
»«

Az Esti Áldás ajándéka

Kegyelmi folyam Jézus Szívéből

Szerző
„Krisztus Ügye” Lelki Család

Nagyböjt - Húsvét 2021

Ebben az évben is jelentkezünk a nagyböjti és húsvéti üzenetekkel, amelyek segítik a készületet Húsvétra, Jézus Urunk feltámadásának ünnepére. Az útravalóul adott szövegek a remény, a bátorság és a hit üzenetét kívánják közvetíteni. Ehhez a Szentírás szavai mellett főleg a Krisztus Ügye Lelki Család alapítójának, Júlia Anyának a gondolatait olvashatják. Mindenkinek kívánjuk, hogy ezen gondolatok által mindnyájan növekedjünk Istenbe vetett hitünkben és reményünkben, valamint Isten, az Egyház és felebarátaink iránti szeretetben.

Szerző
Krisztus Ügye Lelki Család

Fatima üzenete

Scheffczyk bíboros előadása a fatimai fohászról

Héray Márton beöltözése

Boldogok a tisztaszívűek, mert meglátják Istent (Mt 5,8)

Bizalom Istenben

Imádkozunk Önökkel és Önökért!

A Kútvölgyi Kápolna múltja és jelene

A svábhegyi Kútvölgyi Szűz Mária Engesztelő-kápolnában ünnepi év volt 2019-ben: 50 éve találkozott ott Julia Verhaeghe anya, a Krisztus Ügye Lelki Család alapítója Regőczi István atyával, az “Isten vándorával”. Erre emlékeztünk Beatrix V.d.B. nővérrel és Héray András kápolnaigazgató atyával.

Szerző
Krisztus Ügye Lelki Család

Jubileumi hálaadás (1969-2019)

A Kútvölgyi Szűz Mária Engesztelő Kápolnában 2019. augusztus 25-én Erdő Péter bíboros, prímás főcelebrálásával mutattak be ünnepi szentmisét abból az alkalomból, hogy ötven évvel ezelőtt Julia Verhaeghe anya, a Krisztus Ügye Lelki Család (Familia Spiritualis Opus – FSO) alapítója itt találkozott Regőczi István atyával.

Szerző
Krisztus Ügye Lelki Család

Jubileumi hálaadó szentmise (1969-2019)

A svábhegyi kútvölgyi Szűz Mária engesztelő kápolnában 2019. augusztus 25-én Erdő Péter bíboros, prímás főcelebrálásával mutattak be ünnepi szentmisét abból az alkalomból, hogy ötven évvel ezelőtt Julia Verhaeghe anya, a Krisztus Ügye Lelki Család (Familia Spiritualis Opus – FSO) alapítója itt találkozott Regőczi István atyával.

Szerző
Krisztus Ügye Lelki Család

Jubileumi emléktábla megáldása (1969-2019)

2019. augusztus 24-én Philip Boyce OCD (Írország) karmelita püspök, aki évtizedeken át Júlia alapító Anya lelkivezetője volt, megáldotta ünnepélyesen az 50 éves jubileumra készített emléktáblát. Lelki Családunkból többen résztvettek ezen a szép eseményen.

Szerző
Krisztus Ügye Lelki Család

Beszélgetés az 50 éves jubileumról

2019. augusztus 25-én, vasárnap a svábhegyi Kútvölgyi Szűz Mária Engesztelő-kápolnában délelőtt fél 11-kor Erdő Péter bíboros, prímás mutatott be ünnepi szentmisét, abból az alkalomból, hogy ötven évvel ezelőtt Julia Verhaeghe anya, a Krisztus Ügye Lelki Család (Familia Spiritualis Opus – FSO) alapítója itt találkozott Regőczi István atyával. Héray Andrással, a kápolna igazgatójával beszélgetett az ünnep előtt a Magyar Kurír újságírója.

Szerző
FSO

Regőczi István tér

A Fővárosi Közgyűlés 2019. március 27-én egyhangú döntéssel adott nevet hat közterületnek a kerületek kezdeményezésére, köztük van a XII. kerületi, újonnan kialakított tér. A Kútvölgyi kápolna mellett kialakított teret pedig Regőczi István katolikus papról, egyházi íróról, a kerület díszpolgáráról nevezték el.

Szerző
FSO